Kriminalvården logotyp

2018-04-30

Högt i tak med många kompetenta jobbarkompisar


bild

Det roligaste med jobbet är att få vara delaktig när vi tar fram applikationerna, man får vara med och påverka och utforma produkten från början till slut.

Eftersom vi är en konsultdriven verksamhet får vi hela tiden jobba med spetskompetenser inom varje område, det är bra för min egen vidareutveckling och det är högt i tak med många kompetenta jobbarkompisar. Ofta får man in ett krav att man vill ha någonting och så slutar det med att vi gör en helt ny lösning där vi lyckas förenkla och förbättra en applikation så att den blir bättre och mera användarvänlig.

Innovation i min vardag kan vara så enkelt som att bygga en applikation som förenklar vardagen för oss som jobbar i Kriminalvården. Om man ska sväva iväg lite så skulle VR-tekniken och 3d kameror kunna användas vid distanskontakt med familj och närstående till den som sitter inne, för att skapa en upplevense av att man är i samma rum. Det vore fint.

/Filip - Systemutvecklare


2018-04-25

Det vi gör är viktigt


bild

Det bästa med mitt jobb på Kriminalvården är att det vi gör är viktigt och att vi har roligt på jobbet.

Om du var min kollega skulle du få vara med och förändra både dig själv, IT-verksamheten och livet för klienten. Jag tänker att om vi vågar tänka utanför boxen och prova innovativa lösningar så kommer vi att kunna göra vardagen drägligare för den som är frihetsberövad och också rusta dem bättre för att komma in i samhället igen!

/Lisa - Tf. Gruppchef Leveransstöd


TILL TOPPEN