Kriminalvården logotyp

Säkerhetstekniker till anstalten Norrtälje

Anstalten Norrtälje Sweden

Arbetsplatsbeskrivning

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Läs mer om anstalten Norrtäljes verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/norrtalje/#om

Kriminalvårdsanstalten Norrtälje är en sluten anstalt med omkring 200 platser. Vid anstalten bedrivs verksamhet för intagna vanligtvis dömda till längre fängelsepåföljd än två år. Anstalten är uppbyggd kring olika specialavdelningar: sexualbrottsavdelning, behandlingsavdelning, normalavdelningar samt SRI-avdelning (särskilt resurskrävande intagna). Organisationen omfattar omkring 180 anställda och utöver detta ett antal vikarier. Anstalten är centralt belägen i norra utkanten av Norrtälje stad med goda kommunikationsmöjligheter

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara en av fyra tekniker. De två befintliga serviceteknikerna har olika inriktning med allsidiga arbetsuppgifter när det gäller fastighet/markskötsel . Den vi söker nu ska tillsammans med den andre säkerhetstekniken arbeta med el/teleteknik, övergripande larmsystem, kameror, servrar, datorer i nätverk, telefoner etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer, samarbetar bra med andra människor samt sätter säkerheten främst. Vidare ser vi att du har en god förmåga att väga samman komplex information till en helhet och uttalar dig samt agerar på ett hänsynsfullt sätt. Utöver detta har du en god förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete efter angivna tidsramar samtidigt som du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter slutförs i tid och med god kvalité. Slutligen ska du även ha en fysisk status som möjliggör att arbeta fysiskt om situationen så kräver.

Vi söker dig som har:

• Fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.
• Kunskaper i Engelska språket i tal och skrift
• Vana att arbeta i IT miljö
• Körkort B
• Erfarenhet av it-nätverksdragning
• Erfarenhet av el/tele teknik


Det är meriterande om du har

• Erfarenhet att arbeta med egenkontroller.
• Certifieringar på övergripande larmsystem såsom Lenell Onguard , CCTV-system , VMware, Windowsserver
• Erfarenhet av att arbeta med övergripande larmsystem såsom Lenel Onguard ,CCTV-system , praktisk eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.


Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2021-09-22
Referensnummer: C61707
Du är välkommen att söka:


Ansökan görs digitalt via rekryteringsverktyget Visma Recruit

Lön

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid
måndag fredag, flextid

Kontakt

Kontaktperson

Mikael Sundbom
Kriminalvårdsinspektör
08-55978857
0707478532
mikael.sundbom@kriminalvarden.se

Fackliga företrädare

John Lundell
OFR/ST
077-22 80 800

Sonny Swenzon
SEKO
077-22 80 800

Peter Karlsson
OFR/Ledarna
0176-29 62 83

Övrigt

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.


För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Jobb som kan intressera dig

Säkerhetstekniker/servicetekniker till Anstalten Storboda

Heltid, Anstalten Storboda

Ansök senast: 2021-10-12

Läs mer om tjänsten
TILL TOPPEN